Dzisiaj bardzo fotograficznie.
Gotowa duszona wieprzowina |
Przepis ze słynnego uroczystego obiadu ciąg dalszy.
Zaczerpnęłam go z książki " Zdrowa Kuchnia" Gordona Ramsaya.
Moja sugestia jest taka aby danie przygotować dzień wcześniej. Przejdą smaki, w danym dniu jest raczej mdla, na drugi dzień pyszna. Użyłam kapusty pekińskiej, nie mogłam nigdzie dostać chińskiej.No i wtajemniczeni przepisów wiedzą, że wina nie miałam tego dnia w domu i tam gdzie było potrzebne lałam martini, i....na dobre to wyszło. WSzystko było pyszne, naprawdę.
no to reszta poniżej,zapraszam.
przygotowanie, na dzień przed |
W dniu wydania zrobiłam ten ostatni krok, dodałam kapustę |
Składniki:
Przepis:
Zjadłabym sobie taką duszoną :)
OdpowiedzUsuńSzybka i smaczna,przyjemna;) polecam
OdpowiedzUsuń