czwartek, 25 października 2012

Co zrobić z dużą ilością koperku?

Co zrobić z dużą ilością koperku?
Czekam z niecierpliwością na Waszą pomoc,na Wasze propozycje.
Wiem,ze mogę koperek :
-zamrozić
-zrobić klopsiki w sosie koperkowym
-mam przepis na świetną sałatkę makaronową gdzie koperek potrzebny
-wiem ze rybę
Ale... Czy znacie jakąś potrawę,danie gdzie koperku trzeba duzo?
Bede wdzięczna,bardzo.
Życzę miłego dnia!

5 komentarzy:

  1. Możesz mi trochę podrzucić, u mnie praktycznie nie do zdobycia. Stosuję do ryb łodyżki kopru włoskieg. Robiłam z nich pesto, więc może i z koperku dałoby się je zrobić?

    OdpowiedzUsuń
  2. A wiesz,że od razu pomyślałam-wyślę,kombinując pól dnia jak to zrobić by dotarło jakoś,lecz wlasnie zajrzałam,że Ty serio Italy:( serdecznie pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  3. Sos koperkowy lub dokupić zieloną pietruszkę i pore i powiązać wiązki i na zimę jak znalazł do pysznego rosołku.

    OdpowiedzUsuń
  4. Sos koperkowy juz gotowy:) a wiązanki good idea;)

    OdpowiedzUsuń
  5. może zupa koperkowa

    OdpowiedzUsuń